Κοντά στην απόκτηση εξτρέμ ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών κινείται ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση – σε πρώτη φάση -αριστερού εξτρέμ και επιθετικού, ενώ θα αποκτηθεί και ένας δεξιός οπισθοφύλακας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση πλάγιου επιθετικού, ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό, γνώστη της κατηγορίας, ενώ έχει παίξει και σε υψηλότερο επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και μόλις πάρει την ελευθέρας στα χέρια του θα ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.
Για τον επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Κώστα Φλίγκο και ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Μπρίτος, έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να έχει επέλθει οριστική συμφωνία.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως σε περίπτωση που κάποιος παίκτης που ανήκει σε ομάδα που μετέχει στις επαγγελματικές κατηγορίες (Σούπερ Λιγκ, Football League), αγωνιστεί μέσα στον Ιανουάριο στο πρωτάθλημα και αποδεσμευτεί μετά, θα πρέπει να περάσει ένας μήνας από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι, για να έχει δικαίωμα συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Δεν ισχύει, ωστόσο, αυτή η διάταξη για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και σ’ αυτή την κατηγορία εντάσσονται και οι παίκτες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις