ALERT: Αναζητείται Ηρεμία στη Νίκη

Τι κι αν η Νίκη δίνει τον αγώνα της χρονιάς – μέχρι τον επόμενο – την Κυριακή κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής, τι κι αν ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί «χθες» και οι νέοι παίκτες να έχουν ήδη προσαρμοστεί στη νέα τους ομάδα, τι κι αν άπαντες θα έπρεπε να είναι επικεντρωμένοι αποκλειστικά στον τρόπο που θα κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί στο Βατάν, στον βολιώτικο σύλλογο τα εξωαγωνιστικά θέματα υπερτερούν κατά κράτος στην καθημερινότητά του και δυστυχώς, όλα συμβάλλουν προς την αρνητική κατεύθυνση.

Μετά τις ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τις ανακοινώσεις των οργανωμένων, μετά την πρόταση μομφής κατά της διοίκησης ποδοσφαίρου η οποία οδεύει προς ψήφιση στη γενική συνέλευση της 11ης Ιανουαρίου, μετά τα αλλεπάλληλα επικοινωνιακά «φάουλ» της διοίκησης ποδοσφαίρου, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα περιστατικό που ρίχνει κι άλλο λάδι στη «φωτιά» που σιγοκαίει καιρό τώρα.

Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του Blue Heart Fm, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Νικολάου, ότι το βράδυ της Δευτέρας σε κεντρική καφετέρια του Βόλου δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον κ. Τζήμα, η οποία συνοδεύτηκε και από απειλές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ. Τζήμας εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την κριτική που ασκεί ο νεαρός δημοσιογράφος στο πρόσωπό του και προέβη σ’ αυτή την ενέργεια ενώπιον αρκετών θαμώνων της καφετέριας.

Δυστυχώς, τέτοιου είδους περιστατικά όχι μόνο δεν συμβάλλουν στο κλίμα ηρεμίας που όλοι αυτόν τον καιρό επικαλούνται πως επιβάλλεται να υπάρχει στην ομάδα, αντίθετα αναζωπυρώνουν είτε μικρές, είτε μεγάλες εστίας φωτιάς με ότι ζημιά αυτές μπορούν να προκαλέσουν.

Άπαντες θα πρέπει να καταλάβουν πως κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και κανείς δεν έχει το αλάθητο. Ευτυχώς ακόμη στην Ελλάδα υπάρχει η ελευθερία της άποψης και η ελευθερία έκφρασής της και απόψεις περί υπερβολικής δημοκρατίας σ’ αυτή την χώρα είναι επικίνδυνες.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις