Μαρουκάκης: «Να κάνω τον κόσμο των Τρικάλων να πανηγυρίσει μαζί μου»

Την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα την γνωρίζει πολύ καλά. Εξάλλου την αντιμετώπισε 3 φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την πρώτη φορά μάλιστα ήταν και ο πρωταγωνιστής καθώς στο 2-0 της ΑΕΛ επί του ΑΟΤ, πέτυχε 2 γκολ και τα πανηγύρισε καθιστός, ψιθυρίζοντας μάλιστα κάτι στον πρώην τεχνικό των Τρικάλω, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο με τον οποίο οι φήμες λένε πως δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Ο λόγος για τον Ματθαίο Μαρουκάκη ο οποίος δήλωσε στο goaltrikala.gr:

Στα δύο επόμενα ματς, ειδικά στο πρώτο που η ΑΕΛ θα λέγαμε πως διασύρθηκε με 3-0 με τους «κυανέρυθρους» να έχουν και 3 δοκάρια ο Ματθαίος Μαρουκάκης ήταν ίσως ο μόνος που προσπάθησε ενώ αντιμετώπισε τον ΑΟΤ και την τρέχουσα σεζόν στον πρόσφατο αποκλεισμό της πρώην του ομάδας.

«Έχω πολλούς φίλους στην νέα μου ομάδα καθώς με πολλά παιδιά έχω υπάρξει συμπαίκτης. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΑΟ Τρίκαλα. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τη νέα μου ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου».

«Αυτός είναι άλλωστε και ο μοναδικός στόχος. Αντιμετώπισα πρόσφατα τη νέα μου ομάδα και είδα ότι είναι ιδιαίτερα ποιοτική με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρει».

Για το ματς με τη Σπάρτη ο Μαρουκάκης σημείωσε: «Είναι κομβικό για την πορεία της ομάδας αλλά το φαβορί είμαστε εμείς και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι από τα φαβορί και για αυτό θα ανέβει κατηγορία».

Όσο αφορά την ξεχωριστή (σ.σ αρνητική) σχέση που είχε αποκτήσει με τον κόσμο των Τρικάλων ο ίδιος είναι ξεκάθαρος: «Μακάρι με τα γκολ που θα πετύχω και με την συνολική μου προσφορά να κάνω τον κόσμο να πανηγυρίσει μαζί μου. Είμαι επαγγελματίας και σε όποια ομάδα αγωνίζομαι θα δίνω το 100%».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις