Μέσα οι νεοαποκτηθέντες στην ΑΕΛ ενόψει Βέροιας

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή (4/1, 17:15) εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των “βυσσινί” και ο λόγος γίνεται για τους κάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγιέγο και Μασαλέσα. Μάλιστα, για τον τελευταίο περίμεναν μέχρι χθες βράδυ (2/1) την έκδοση του δελτίου του προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Η αποστολή, η οποία θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, απαρτίζεται από τους εξής: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Κουτογλίδης, Φατιόν, Ντέλετις, Φάρκας, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς, Οουσού, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Καπός, Κουτσιανικούλης, Μονιάκης, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Ρέντζας, Χοτζάλι, Μακρής, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγέχο και Μασαλέσα.

Αναγκαστικά εκτός αποστολής έμειναν οι Αβραάμ, Βαρέλα, Μασούρας, που διανύουν στάδιο αποθεραπείας, καθώς και ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος στην χθεσινή προπόνηση (2/1) υπέστη διάταση τετρακεφάλου και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει σε πλήρη δράση στο τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις