Αναστόπουλος: «Να τους κρεμάσουμε;»

Ο Άρης γνώρισε την πρώτη του ήττα από την Καλλιθέα, την Τρίτη (3/1), με 2-0. Μετά το ματς ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Νίκος Αναστόπουλος, ύψωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες του, παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Αρχικά είπε: «Δυστυχώς το 2017 δεν ξεκινήσαμε καλά. Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά, όχι μόνο δεν το κερδίσαμε, αλλά το χάσαμε. Είχαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, ίσως δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας για να κάνουμε γκολ, με αποτέλεσμα στην πρώτη επίθεση να δεχτούμε γκολ. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα στο δεύτερο μέρος και με δύο επιθετικούς και με εξτρέμ.

Το να λέμε ή να κλαίμε, ότι αν έμπαινε το ένα ή το άλλο δεν έχει σημασία. Η Καλλιθέα νίκησε και της εύχομαι να έχει την ίδια εικόνα και στα άλλα ματς. Είναι νεανική ομάδα και παλεύει το παιχνίδια. Να ευχαριστήσουμε τους λίγους φιλάθλους που ήταν κοντά μας. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο».

Για το αν ο Άρης τιμωρήθηκε για τις χαμένες του ευκαιρίες:

«Είχαμε καθοριστικές φάσεις. Στο 47′, στο 48′. Η φάση του Ίλιτς. Δεν θέλουμε να θίξουμε. Και ο Ίλιτς και τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλοί παίκτες. Αυτό που μας έλειπε σήμερα ήταν ότι δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας για να τελειώσουμε τις φάσεις. Εμείς δεν χρειαζόμαστε εντυπώσεις. Τους βαθμούς θέλουμε. Αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει σήμερα, αυτή ήταν ο Άρης. Ψυχραιμία, ηρεμία, ξέρουμε να διαχειριστούμε ήττες. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο, ό,τι είναι να γίνει, αν γίνει, θα το κάνουμε με μυαλό».

Για το αν είναι δύσκολο για παίκτες που έχουν παίξει στη Super League να καταλάβουν ότι κάθε έδρα έχει δυσκολίες στη Football League:

«Το έχουμε καταλάβει. Σήμερα δεν κάναμε τα γκολ, τι να κάνουμε. Να τους κρεμάσουμε; Άνθρωποι είναι κι αυτοί».

Για το γεγονός ότι μετά το πρώτο γκολ ο Άρης μπλόκαρε:

«Απογοητευτήκαμε. Πιέζαμε, δεν ήρθε το γκολ. Άνθρωποι είναι και οι παίκτες».