Αποκτά Μηνά και Σκούπρα ο Απόλλων Λάρισας

Μετά την απόκτηση του Πλάτωνα Καρακατσάνη, ο Απόλλων Λάρισας αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του και τους Άγγελο Μηνά και Κωστα Σκούπρα (φωτό). Ο πρώτος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο δεύτερος στην άμυνα, γνωστός για την ποδοσφαιρική του αξία και

τη γνώση της κατηγορίας με τη φανέλα του Τυρνάβου, αλλά και της ΑΕΛ, επί προεδρίας Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ είναι και Λαρισαίος. Ο Σκούπρας τις τελευταίες μέρες προπονούνταν με τη Νίκη Βόλου, αλλά όπως φαίνεται καταλήγει στον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Άγγελος Μηνάς, που γεννήθηκε στις 11/10/1990, έχει αγωνισθεί στον Θεσπρωτό και στη Δόξα Γαρδικίου, ενώ ο Κώστας Σκούπρας (16 Απριλίου 1988) ξεκίνησε από τη Νίκη Τυρνάβου και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Τύρναβο. Το καλοκαίρι του 2012 βρέθηκε στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενώ τον Ιούλιο του 2013 επέστρεψε στον Τύρναβο. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στα Τρίκαλα, ακολούθως το καλοκαίρι του 2015 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου τον Σεπτέμβριο του 2015, σταμάτησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έπειτα αγωνίσθηκε στη Νάξο και αναμένεται να «κλείσει» στον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα στην οποία επιστρέφει και στην ηλικία των 29 ετών, αναμένεται να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό με την εμπειρία του.

Πηγή: rockngoal.com.gr