Έχασαν την ευκαιρία τα Τρίκαλα να πλησιάσουν την κορυφή

Χωρίς νικητή και σκορ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Σπάρτη και τον ΑΟ Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά χωρίς να μπορέσουν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία, ενώ οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο δεύτερο παιχνίδι. Παρά τις εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν.

Τα Τρίκαλα έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν τη Λαμία, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα φέτος, και έχουν 11 βαθμούς, ενώ η Σπάρτη έμεινε για τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη, έχοντας 12 βαθμούς.

Δυνατά ξεκίνησε ο ΑΟ Τρίκαλα το παιχνίδι στην Σπάρτη, αναλαμβάνοντας από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ένα σουτ του Ριζογιάννη στο 7′ ανάγκασε τον Μελίσσα να κάνει την πρώτη επέμβαση του αγώνα. Ο ΑΟΤ πίεζε, αλλά χωρίς να απειλεί, ενώ οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και λίγες φορές βρέθηκαν στα καρέ του Σιδεράκη στο πρώτο μέρος, χωρίς να γίνουν επικίνδυνοι. Στο 37′ ο Στεφάνοβιτς με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο, σε μια από λιγοστές φάσεις του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός βελτιώθηκε, με την Σπάρτη να παρουσιάζεται βελτιωμένη και να απειλεί με χαμένο τετ-α-τέτ του Οικονομόπουλου στο 49′. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και τα Τρίκαλα δεν έβρισκαν εύκολα διαδρόμους για την εστία του Μελίσσα. Οσο περνούσε η ώρα, η Σπάρτη γινόταν πιο επιθετική, με τις αλλαγές του Αντωνίου να τονώνουν το δημιουργικό κομμάτι. Παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, το ματς έληξε 0-0.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Καρτσαμπάς (76′ Βελλίνης), Κατσίκης (55′ Σιώπης), Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Ηλιόπουλος (89′ Παναγιώτου), Αναστασάκος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στεφάνοβιτς (54′ Αρναρέλλης), Μπαϊκαρά (87′ Καμπλιώνης), Κουσκουνάς (62′ Τζάκσον).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις