Κατέβασε ρολά ο Γκόμεζ στην Καρδίτσα

Ο Πανελευσινιακός, αν και με 10 παίκτες, απέσπασε ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα έχοντας πρωταγωνιστή τον Γκόμεζ.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 45′ μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κασνέτση, δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο της εντός έδρας τρίποντο κόντρα στον Πανελευσινιακό ούτε με την έλευση του 2017. Έμεινε στο 0-0, ενώ έχασε και πέναλτι στο 95′, όταν ο Δημόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκόμεζ, που ήταν ο MVP του αγώνα.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, ο Πανελευσινιακός ήταν πιο επικίνδυνος επιθετικά. Μέσα σε ένα δίλεπτο (37′-39′) έχασε δύο ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντινίδη (37′) και Αγγελούδη (39′). Στο 45′, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Λεωνίδας Κασνέτση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη την είδε στο 33′).

Οι γηπεδούχοι έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να απειλήσουν. Είχαν την επιθετική πρωτοβουλία, όμως οι Τσιλούλης (47′, 81′), Ντιάτα (54′), Τζέκος (66′) δεν βρήκαν στόχο, ενώ βρήκαν μπροστά τους και ένα πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Γκόμεζ που κατέβασε… ρολά. Λίγο πριν το φινάλε, στο 95′, οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καμπούρη, όμως δεν αξιοποίησαν ούτε αυτό, καθώς ο Γκόμεζ είπε «όχι» στον Δημόπουλο από τα 11 βήματα. Ο Πανελευσινιακός απέσπασε τη δεύτερη ισοπαλία μετά από εκείνη κόντρα στη Σπάρτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (67′ Βουκομάνοβιτς), Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Υφαντής (57′ Ντάνκουα), Μπλέντι, Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιάτα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας (78′ Ζέλιος), Τσίγκρος, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Καμπούρης, Ιορδανίδης (46′ Κορομηλάς), Τσούπρος, Αγγελούδης (50′ Δημόπουλος).

Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις