Στο Σαρακηνό ο Γιάννης Κοντοβάς

Πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Σαρακηνού, όπου μετά τη συμφωνία με το νέο Γενικό Αρχηγό Γ. Τσιγιάννη, μια ακόμη ποδοσφαιρική προσωπικότητα αυτή του Γιάννη Κοντοβά προστίθεται στο ρόστερ του Σαρακηνού και φυσικά στη διάθεση του προπονητή Γ. Φασουράκη…

Ο πρώην αρχηγός του Ηρακλή θα φορά πλέον τη φανέλα του Σαρακηνού και λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, οι δυο τους θα συνεργαστούν εκ νέου υπό τη σκέπη ενός άλλου Συλλόγου.
Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Γ. Φασουράκης ανταμώνει με το Γ. Κοντοβά, καθώς εκτός από τη συνεργασία στον Ηρακλή Β., οι δυο τους είχαν συνυπάρξει κι ως συμπαίκτες στον Πύρασο, όταν η ομάδα της Ν. Αγχιάλου αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική.
Ο Σαρακηνός μετά το καλοκαίρι, κινείται πολύ δυνατά και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συνεχίζοντας να χτίζει μια ομάδα που συνδυάζει το ποδοσφαιρικό ταλέντο και την εμπειρία, με την παρουσία του Γ. Φασουράκη να αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς παίκτες, πέραν του εξαιρετικού «ποδοσφαιρικού» κλίματος που υπάρχει στο Σύλλογο του Σαρακηνού.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις