Νίκη με ανατροπή για τη Δήμητρα 1-2 την Αγχίαλο

Η Δήμητρα κέρδισε την Αγχίαλο και πέρασε από μία από τις δυσκολότερες έδρες του τοπικού.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 60΄με τον Πύλο μετά…

…από κάθετη μπαλιά του Κολώνη. Ο Χατζέλας ισοφάρισε στο 67΄με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Γκιούρκη Δ.
Το 1-2 από τον Τιμπλαλέξη που έκλεψε την μπάλα από τον αμυντικό της Αγχιάλου και με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 89΄.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες ευκαιρίες με τον Τιμπλαλέξη να έχει δοκάρι στο 14΄,κεφαλιά του Ξηρομερίσιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρωμανού. Οι Χατζέλας και Παρίσης στο 28΄και στο 40΄χάσανε επίσης ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.
Ο κ.Βουρούκος ανέφερε πως η ομάδα του σήμερα εκτός από την αντίπαλη ομάδα νίκησε και το ίδιο το γήπεδο αφού δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ(Πλαστάρας): Ρωμανός, Αγγελαδάκης(75΄Στατήρας), Μαυρόπουλος, Μπούτλας, Τσαρδακάς, Κατσικάς, Πύλος(65΄Τσιανάκας), Τοκαλής(85΄Ζγατζής), Κολώνης, Τσακόγιας, Φούκης
ΔΗΜΗΤΡΑ(Βουρούκος): Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Κ. Παυλίδης(75΄Γκαρνίδης), Τιμπλαλέξης(90΄Αράπης), Θωμαΐδης), Παρίσης(46΄Δ. Γκιούρκης), Χατζέλας, Ξηρομερίσιος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις