Νίκη Βόλου – ΑΕΚ Ραντεβού στο Πανθεσσαλικό (19:00) Video

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια ιστορίας της Νίκης Βόλου, άρχισαν χθες με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας και συνεχίζονται σήμερα με το φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Το παιχνίδι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου αφού για τους δύο προσφυγικούς συλλόγους ο σημερινός αγώνας αποτελεί το δυνατότερο τεστ στη μέχρι τώρα προετοιμασία τους.

Νίκη και ΑΕΚ παρόλο που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες έχουν… …τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από την κούπα του πρωταθλητή και η άνοδος στην επόμενη κατηγορία.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19:00, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν μισή τουλάχιστον ώρα πριν από την έναρξη. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια του αγώνα από τις 12:00 όταν θα ανοίξει το πρώτο εκδοτήριο.

Απών για τη Νίκη θα είναι ο Αλφόνσο Ριβέρα, ο οποίος στέκεται δίπλα στον πατέρα του που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ παρόντες στην αναμέτρηση αναμένεται να είναι και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Ισαάκ, Γκότοβος και Ακάσου που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Η εντεκάδα που θα παρατάξει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα εξαρτηθεί κυρίως από το αγωνιστικό σύστημα που θα επιλέξει με το 4-2-3-1 να είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο, λόγω και της απουσίας του Ριβέρα. Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Μπακάλης, Μασάνα, Μανουσάκης, Γέσιτς, Γκολόσεβατς και Τζιώρας να αποτελεί ένα πιθανό σχήμα.

Σύμφωνα με το aekvoice.gr, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί στο Πανθεσσαλικό με αρκετές αλλαγές από την τελευταία της εμφάνιση εναντίον του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Βελεστίνο. Στην τελευταία δοκιμή κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Βούρας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Τζανετόπουλος και Τσούπρος, στο αριστερό άκρο της άμυνας τοποθετήθηκε ο Πεταυράκης και στο δεξί ο Αργυρίου. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής Κορδέρο και Ρόβας ήταν τα αμυντικά χαφ με τον Γροντή να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο, τον Δημγκιόκα στο δεξί και τον Ανάκογλου πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

Οι φίλοι των δύο ομάδων αναμένεται να δημιουργήσουν εορταστική ατμόσφαιρα με το κίτρινο και το μπλε να ντύνουν το Πανθεσσαλικό.

Η διοίκηση των «κυανολεύκων» περιμένει από τον κόσμο της Νίκης να δώσει δυναμικό «παρών» ώστε να πάρει οικονομική ανάσα τη «νεκρή» από έσοδα καλοκαιρινή περίοδο.

Το GoalPost.gr θα είναι από νωρίς στο Πανθεσσαλικό και θα σας μεταφέρει άμεσα τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός σταδίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις