Με προβλήματα στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Β.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή. Οι “ερυθρόλευκες στις 8 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν στην Κατερίνη τον Πιερικό-Αρχέλαο που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και μέσα στην έδρα του είναι εξαιρετικά επικίνδυνος…

 

…Οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος σ’ ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι θα στερηθούν των υπηρεσιών της τραυματισμένης Εύης Κυριατζίδου, ενώ και η Δανάη Αγκάνη υποφέρει από διάστρεμμα. Επίσης όλη την εβδομάδα απείχε των προπονήσεων η Ζήτη που ήταν άρρωστη, ενώ και η Κοτσιάφτη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και την τελευταία στιγμή θ’ αποφασιστεί αν θα συμμετάσχει στην αποστολή.

Παρά τα προβλήματα, αθλήτριες και τεχνική ηγεσία είναι αποφασισμένες να φτάσουν στη νίκη και να πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.