Δ. Περπερίδης: Να κάνουμε στον Αλμυρό το όνειρο πραγματικότητα

Με αφορμή της επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Πρόεδρος του ΓΣ Αλμυρού κ. Δήμος Περπερίδης ανήρτησε μια δήλωση στο επίσημο προφίλ του Συλλόγου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιεί σύντομη αναδρομή του πως έφτασε ως την προεδρία του ιστορικού Σωματείου, κάνοντας ταυτόχρονα κι ένα μίνι απολογισμό των όσων έχει καταφέρει η ομάδα ως σήμερα… 

Κατέληξε, αφενός ευχαριστώντας ονομαστικά κάποιους επιχειρηματίες που βοηθούν, ώστε να γίνει η υπέρβαση κι αφετέρου απευθύνοντας κάλεσμα στους φιλάθλους να συνδράμουν στην προσπάθεια, ώστε να «καταφέρουν το όνειρο» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το οποίο δεν είναι άλλο, από την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η δήλωση αναλυτικά:

«Με το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος ποδοσφαίρου για την νέα χρονιά , την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Αλμυρού με αντίπαλο τον Σαρακηνό, νιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να μιλήσω για κάποια πράγματα σε αυτή την εξαιρετικά σημαντική και συνάμα κρίσιμη στιγμή του συλλόγου.
Το ταξίδι μου με τον Γ.Σ. Αλμυρού σαν διοικητικός παράγοντας ξεκίνησε πριν από τρεισήμισι χρόνια υπό την προεδρία του κυρίου Βασίλη Αργυρόπουλου.
Στόχος μας ήταν μέσα σε μια περίοδο 4ετίας να συγκεντρώσουμε τους ντόπιους ποδοσφαιριστές που μπορούσαν να ανεβάσουν τον σύλλογό μας σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και να υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες μας και στην διοίκηση αξιοπιστία, διαφάνεια και γενικότερα μία άριστη συνεργασία… Τα καταφέραμε… γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τα παιδιά που απαρτίζουν τον κορμό της ομάδος μας είναι από την περιοχή του Δήμου Αλμυρού.
Ο επόμενος στόχος μας ήταν να πρωταγωνιστήσουμε το οποίο το καταφέραμε κι αυτό κατακτώντας μία φορά το πρωτάθλημα και συμμετέχοντας σε άλλον έναν τελικό πρωταθλήματος.
Ανέλαβα την προεδρία, αν και μικρός σε ηλικία το καλοκαίρι του 2015 με μόνο σκοπό να καταφέρουμε να ενώσουμε την κοινωνία του Αλμυρού και η ομάδα μας να παλέψει να πετύχει το άπιαστο μέχρι πριν μερικά χρόνια στόχο της Γ’ εθνικής….
Με ιδιαίτερη χαρά και δικαίωση λοιπόν είμαι σε θέση να ευχαριστήσω δημόσια τους εξής επιχειρηματίες και φιλάθλους του Ιστορικού, που βοήθησαν με ένα ιδιαίτερα αξιοσέβαστο ποσό την ομάδα μας, έτσι ώστε να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ποιότητα στην ομάδα μας, φέρνοντας κάποιους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του συλλόγου μας, που θα μας βοηθήσουν σημαντικά σε συνδυασμό με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, στην επίτευξη και πραγματοποίηση του ονείρου μας.
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω δημόσια τους κύριο Αργυρόπουλο Βασίλη, τους αδερφούς Τσαγγάρη Ανδρέα και Ηλία, τον κύριο Μπαντή Νικόλαο, τον κύριο Φυτιλή Δημήτριο, την παλιά δόξα του Γ.Σ.Α κύριο Κουτσουράκη Δημήτριο και τις ασφαλιστικές εταιρείες PRIME και ΟΡΙΖΩΝ.
Φυσικά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Βούλγαρη Στέλιο που είναι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και μαζί όλη η Διοίκηση και αυτός, προσπαθούμε να καταφέρουμε αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε ακατόρθωτο.
Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και από άλλους φιλάθλους για να καταφέρουμε το όνειρο!!
Με τιμή και σεβασμό πάνω από όλα, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Αλμυρού
Περπερίδης Δήμος»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις