Για τους νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού Β. ωφέλιμη η διακοπή

Στον Ολυμπιακό Βόλου προετοιμάζονταν για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρήγα στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο, πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» μετά την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, λόγω επικείμενης κακοκαιρίας! είναι υποχρεωμένοι, εκ των πραγμάτων, να συνεχίσουν

την προετοιμασία τους για μία ακόμη εβδομάδα, μέχρι το επόμενο παιχνίδι, που είναι με τον Θεσπρωπό, στο Βόλο, στις 15 Ιανουαρίου. Το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ρήγα για την14η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.
Τουλάχιστον, δίνεται η δυνατότητα στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, Ερβέν Μουκάμ, Ούγκο Μασάντο και Μπόγιαν Ντόικιτς να δουλέψουν μία επιπλέον εβδομάδα με την ομάδα και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ιδιαίτερα οι Μασάντο και Ντόικιτς. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους τραυματίες Φαμπρίτσιο Πότσι και Άγγελο Κολημήτρα να αποθεραπευτούν.
Στο διάστημα των 20 ημερών, από τότε που υπήρξε η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν εντατικά με το νέο τους προπονητή, έτσι ώστε να παρουσιαστούν δυνατοί, με στόχο να καλύψουν τη διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, κόβοντας στο τέλος πρώτοι το νήμα και παίρνοντας το εισιτήριο της ανόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις