Συγκλονίζει ο Γκασκόιν: «Προσευχηθείτε για εμένα»

Πριν από μερικές ημέρες ο παλαίμαχος Άγγλος άσος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λονδίνου μετά από καυγά. Το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει ο Γκασκόιν, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν ο 49χρονος πρώην άσος της Νιούκαστλ και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας συνεπλάκη με άλλον ένοικο του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και ο Γκασκόιν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.

Αφού πήρε εξιτήριο, θα μεταφερθεί και πάλι σε κλινική αποτοξίνωσης σε άλλη μια προσπάθεια να νικήσει τον μεγαλύτερο… δαίμονα της ζωής του.

«Ο Πολ θέλει όλοι να ξέρουν πως προσπαθεί να γιατρευτεί. Έχει κάνει ήδη μεγάλη προσπάθεια για να απελευθερωθεί από τους δαίμονές του και να σταματήσει να πίνει. Ελπίζει να το πετύχει το 2017. Προσωπικά είμαι άθεος, αλλά ο ίδιος ζήτησε από όλους όσοι τον νοιάζονται, να προσευχηθούν γι’ αυτόν» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Τέρι Μπέικερ, εκπρόσωπος του Γκασκόιν.

Ο Μπέικερ είπε, επίσης, ότι το 2016 ήταν μια πολύ άσχημη χρονιά για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, η κατάσταση του οποίο επιδεινώθηκε και εξαιτίας του θανάτου του ανηψιού του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις