Αλλάζει πρόσωπο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένας διαφορετικός Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να παρουσιαστεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό στις 15 Ιανουαρίου, θα έχει περάσει ένας μήνας από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (έπαιξε τελευταία φορά στις 18/12 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας).

Στο διάστημα αυτό ο Τίμος Καβακάς έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην προετοιμασία, τόσο στην τακτική, όσο και στη φυσική κατάσταση, καθώς ο Ολυμπιακός παρουσίαζε πολλές αδυναμίες στο παιχνίδι του και αυτές ήταν εμφανείς. Η ομάδα ήδη έχει γίνει πιο γρήγορη, όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έχει αλλάξει ο τρόπος ανάπτυξης, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν καλύτερη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα. Επίσης, με την παρουσία του Μουκάμ ο Ολυμπιακός ενισχύεται στις πτέρυγες, καθώς υπάρχουν δύο πολύ γρήγοροι παίκτες, μαζί με τον Δωματά, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί ένας ακόμη εξτρέμ.
Όπως έχει γράψει το goalpost.gr, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Σουάνη, έναν πολύ έμπειρο ακραίο επιθετικό, με πολλές παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και της Β’ Εθνικής. Πέρυσι, ως γνωστόν έκανε γεμάτη χρονιά στην Κέρκυρα, ενώ φέτος αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, ως βασικός, λύνοντας πρόσφατα τη συνεργασία του με τους «μαυραευτούς».
Η περίπτωση του Σουάνη εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, χωρίς πάντως να έχει επέλθει συμφωνία, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν και ορισμένες άλλες περιπτώσεις παικτών, εξίσου ενδιαφέρουσες, με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Μάλιστα, όπως τόνισε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, σύντομα θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις, έτσι ώστε οι παίκτες που θα έρθουν στον Ολυμπιακό να βοηθήσουν άμεσα στη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις