Τζήμας: «Υπέρ της ομάδας οι εξελίξεις»

Άκρως αισιόδοξος τόσο για την κατάληξη της πρότασης μομφής που έχουν καταθέσει μέλη του Συλλόγου κατά του ίδιου, όσο και μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης σε πρόσφατη ανακοίνωση. Παράλληλα ο κ. Τζήμας τονίζει πως οι συμφωνίες με προπονητές και παίκτες τηρούνται στο έπακρο και όλοι επιβάλλεται να στραφούν προς το αγωνιστικό μέρος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης:

Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο, πως πολύ σύντομα οι εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ της ομάδας μας.
Και οι μεταγραφές θα πραγματοποιηθούν, αυτές που χρειάζεται πραγματικά η Νίκη για να ενισχυθεί, ενώ και στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (11/1) με την παρουσία του σ΄ αυτή, τα μέλη του συλλόγου θα φύγουν χωρίς την παραμικρή… μομφή προς το πρόσωπό του!
Επίσης τονίζει πως η Νίκη δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα, οι συμφωνίες προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους προπονητές τηρούνται στο έπακρο και όλοι πρέπει κι επιβάλλεται να κοιτάξουν την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις