Κλειστά τα σχολεία στη Μαγνησία την Δευτέρα (09/01)

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Μαγνησία αύριο, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή. Τα σχολεία της Σκοπέλου και της Αλοννήσου θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη (10/01).

Η εξέλιξη των καιρικών φαινομένων θα κρίνει και τη λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για επιδείνωση τη Δευτέρα το βράδυ.

H ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

“Μετά από την τελευταία ενημέρωση, σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες μέρες, με συνέχιση των αρνητικών θερμοκρασιών (συνθήκες ολικού παγετού) και πιθανή χιονόπτωση, με απόφαση του Δήμου Βόλου δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην περιοχή ευθύνης του.
Αύριο και μετά από νέα ενημέρωση, από πλευράς των αρμοδίων υπηρεσιών, θα υπάρξει επανεξέταση της κατάστασης, για τη λειτουργία ή μη των σχολείων, για την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, και έγκαιρη ενημέρωση με υπευθυνότητα και απόλυτο σεβασμό στους μαθητές, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις