Λύγισε στο τέλος η Νίκη, στην πρεμιέρα της Α2

Σ’ ένα ματς που δεν προσφέρονταν για καρδιακούς ο ΑΟΝΣ Μίλων επικράτησε με 8-7 της Νίκης Βόλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης για την Α2 εθνική κατηγορία. Το ματς κρίθηκε τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του όταν ο Τριανταφύλλου σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η Νίκη αποδείχθηκε σκληρό καρύδι κι έδειξε πως θα αποτελέσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικήσει με αξιώσεις ότι καλύτερο στην κατηγορία, έχοντας ως πρώτο στόχο την παραμονή της. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Χαλιάσο

Το ματς

Αιφνιδιασμός και επαναφορά

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας και το μουδιασμένο ξεκίνημα των παικτών του Δημήτρη Μπλάνα, προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Χαλιάσου και Τριανταφύλλου στο 6:22 και 4:56 πριν τη λήξη του 1ο οκταλέπτου. Η αντίδραση της Νίκης ήρθε δύο λεπτά περίπου αργότερα με τον Παπαδημητρίου να μειώνει σε 2-1 και τον Πισσία με έξυπνη «λόμπα» να φέρνει το ματς στα ίσια στο 1:27, σκορ που ήταν και το τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Προβάδισμα και black out

Με τη Νίκη να παίρνει κεφάλι στο σκορ ξεκίνησε το 2ο οκτάλεπτο χάρη σε προσπάθεια του Δελακά. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν και ισοφάρισαν με τέρμα που σημείωσε ο Τριανταφύλλου λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 4-3 με γκολ που πέτυχε ο Μπάργουρης 54’’ πριν τη λήξη του.

Γκολ γκολ μέχρι το τέλος

Με το 2ο τέρμα του Πισσία οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 5:33 του 3ου οκταλέπτου με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται μισό λεπτό αργότερα. 35’’ πριν το τέλος της περιόδου οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν(5-5) και πάλι με τον Δελακά, σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του οκταλέπτου.

Η συνεχής εναλλαγή στο σκορ ήταν το χαρακτηριστικό και του τελευταίου δραματικού οκταλέπτου. Ο Χαλιάσος με πέναλτι έκανε το 6-5 στο 6:01 για τον Μίλωνα για να ισοφαρίσει ο Τάσσιος στο 4:49. 2:51 πριν το τέλος ο Χαλιάσος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, με τον Γλούμη να ισοφαρίζει σε 7-7 στο 1:11. Το τελικό 8-7 διαμόρφωσε ο Τριανταφύλλου 3’’ πριν τη λήξη, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα και αφήνοντας με την πίκρα της ήττας, παρά την καλή εμφάνιση, στη Νίκη.

φωτό: pisina.net

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις