Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του Ολυμπιακού Β.

Είκοσι μία μέρες αγωνιστικής απραξίας συμπληρώθηκαν για τις ομάδες του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς, ως γνωστόν, λόγω κακοκαιρίας αναβλήθηκε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί χθες Κυριακή.

Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες εκ των πραγμάτων, να συνεχίσουν την προετοιμασία τους μετ’ εμποδίων, τη στιγμή που τα γήπεδα είναι σκεπασμένα με χιόνι (το οποίο σε πολλές περιοχές έχει παγώσει) και δεν μπορούν να γίνουν προπονήσεις, ενώ οι μετεωρολόγοι κάνουν λόγο για συνέχιση της κακοκαιρίας τις προσεχείς μέρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες.
Αν πάντως, η κακοκαιρία υποχωρήσει και δεν έχουμε νέο κύμα μέσα στην εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θα κληθεί την προσεχή Κυριακή να αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό τον Θεσπρωτό, στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ σήμερα Δευτέρα (8/1) οι παίκτες θα γυμναστούν – καιρού επιτρέποντος – στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Αν δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές να προπονηθούν στο βοηθητικό, λόγω του χιονιού και του παγετού, τότε θα γυμναστούν, όπως και το Σάββατο, σε κλειστή αίθουσα του Πανθεσσαλικού.
Ο Φαμπρίτσιο Πότσι, όπως και ο Άγγελος Κολημήτρας, αναμένεται να ακολουθήσουν κανονικά το πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις