ΑΕΛ: «Μήνυση για αλλοίωση αποτελεσμάτων»

Η ΑΕΛ έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία τη φετινή σεζόν και το έδειξε και μετά τη χθεσινή ήττα της στα Χανιά από τον Πλατανιά με ανακοίνωση κατά της διαιτησίας αλλά και τη προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια κατά του διαιτητή Ευαγγέλου και του επόπτη Αλεξέα.

Σε μια νέα κίνησή της οι «βυσσινί» όπως ενημέρωσαν με δελτίο Τύπου αναμένεται να διοργανώσουν συνάντηση με τους θεσμικούς φορείς της δικαιοσύνης, του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της τοπικής κοινωνίας ώστε να πληροφορηθούν για τις διαιτητικές αποφάσεις που όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ έχουν αλλοιώσει τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.
Πέρα όμως από τη συγκεκριμένη συνάντηση η ΑΕΛ πρόκειται να καταθέσει και μήνυση κατά των όσων, σύμφωνα με τη θεσσαλική ΠΑΕ, «σκόπιμα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς» τους.
Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Ταυτόχρονα με την προσπάθεια που κάνει για την αγωνιστική ενίσχυση και εξέλιξη της ομάδας, η οποία συνεχίζεται και με αφορμή την επικείμενη ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αποφασισμένη να αναδείξει και να καταγγείλει προς κάθε κατεύθυνση, την συστηματικά άδικη συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντί της, που οδηγεί σταθερά σε αλλοίωση αποτελεσμάτων.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, τις αμέσως επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε σύγκληση κοινής συνάντησης θεσμικών φορέων της δικαιοσύνης, του αθλητισμού, του ποδοσφαίρου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της τοπικής κοινωνίας, στην οποία θα προβληθούν όλες οι επίμαχες φάσεις που αποδεικνύουν τις προθέσεις διαιτητών και βοηθών σε βάρος της, σε παιχνίδια όπως ενδεικτικά αναφέρουμε, με τον Παναιτωλικό, τον Αστέρας Τρίπολης, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, τον Παναθηναϊκό, την Βέροια και φυσικά, το χθεσινό με τον Πλατανιά.
Στόχος είναι να πληροφορηθούν οι πρόεδρος και εισαγγελέας Εφετών, οι πρόεδρος και εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λαρισαίων, οι βουλευτές του νομού, αλλά και οι λοιποί φορείς της περιοχής που αποτελούν καθημερινό στήριγμα των προσπαθειών μας, τους λόγους για τους οποίους πρόκειται να προχωρήσουμε σε κατάθεση μήνυσης εναντίον εκείνων που σκόπιμα αλλοιώνουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας.
Γιατί αν δεν ασκήσουν αυτεπάγγελτα δίωξη για παράνομες συμπεριφορές οι ίδιοι οι εισαγγελείς, δεδομένου ότι από τις υποθέσεις κατά Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Δημητρόπουλου και λοιπών, έχει νομολογηθεί ότι το βίντεο αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο, είμαστε αποφασισμένοι να το πράξουμε εμείς.
Η ημερομηνία, καθώς και η αίθουσα προβολής της Λάρισας, όπου και θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις