Να ανακαλέσει τις δηλώσεις του καλεί τον Ανδρέα Μπονόβα ο Απόλλων Λ.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέας Μπονόβας, σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με την ομάδα της Λάρισας. Η διοίκηση του Απόλλωνα ζητεί από τον Ανδρέα Μπονόβα να ανακαλέσει τις δηλώσεις του εντός 24ώρου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η λαρισινή ομάδα θα κινηθεί νομικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή έχουμε επιλέξει να πορευθούμε με έναν ήρεμο τρόπο λειτουργίας και δομής, χωρίς να ενοχλούμε κανέναν, κάτι που δικαιωματικά ζητάμε και από τους άλλους, παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητες τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα, που σε Κυριακάτικη εκπομπή, σε κανάλι του Βόλου, προέβη σε ψεύδη που ξεπερνάνε τα όρια της φαντασίας και της προκλητικότητας και φθάνουν ακόμη και μέχρι τις …δικαστικές αίθουσες για συκοφαντική δυσφήμιση, χωρίς να ξέρει τι του γίνεται.
Ο σκοπός του φυσικά είναι να επηρεάσει τους φίλους της ομάδας του και να κρύψει κάτω από το …χαλί, τις όποιες δικές τους, αδυναμίες.
Λοιπόν κ. Μπονόβα εάν δεν ανακαλέσετε εντός 24ωρου, θα σας καλέσει εισαγγελέας να αποδείξετε, αυτά που – ψευδώς υποστηρίζετε – και για τον λόγο τον οποίο το πράξατε.
Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό μπορούν κάλλιστα να σας το διαβεβαιώσουν οι πάντες, με τους οποίους συναναστρεφόμαστε.
Τελικά λυπούμεθα, αλλά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, το μόνον που καταφέρατε ήταν να μειώσετε στις συνειδήσεις μας, τον ποδοσφαιρικό σας βίο και να μας δείχνετε περίτρανα σε τι …πανικό έχετε περιέλθει.
Σας υποσχόμαστε όμως ότι ο έντιμος αγώνας μας, θα συνεχισθεί και θα κορυφωθεί τον Μάϊο.

Για τον
Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ»