Ζήτησε συγνώμη από τον Απόλλωνα Λαρ. ο Ανδρέας Μπονόβας

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέας Μπονόβας, σε τηλεοπτική παρουσία σε αθλητική εκπομπή την περασμένη Κυριακή στον Astra TV είχε πει μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας ήταν απλήρωτοι τρεις μήνες, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του πρόεδρου του Απόλλωνα, κ. Μαντζανά.

Μάλιστα, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλων ζητούσε από τον Ανδρέα Μπονόβα να ανακαλέσει άμεσα τις δηλώσεις του, καθώς όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση, οι παίκτες είναι πληρωμένοι και οι πληροφορίες που είχε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ήταν ψευδείς.
Σήμερα το μεσημέρι ο Ανδρέας Μπονόβας με γραπτή του δήλωση συγνώμη από τον Απόλλωνα, καθώς «μη διασταυρωμένες πληροφορίες, που υπέπεσαν στην αντίληψή μου, με τοποθέτησαν στη δίνη δημοσιευμάτων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Μπονόβα:
«Μη διασταυρωμένες πληροφορίες, που υπέπεσαν στην αντίληψή μου για τον Απόλλωνα Λάρισας με τοποθέτησαν στη δίνη δημοσιευμάτων. Με την παρούσα δήλωση θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη εάν τα λεγόμενά μου προκάλεσαν αναστάτωση στο Σωματείο και τα μέλη του.
Δεν υπήρξε ουδεμία πρόθεση από το πρόσωπό μου να εκθέσω και να προσβάλλω το εν λόγω Σωματείο. Ελπίζω οι δηλώσεις μου, που επαναλαμβάνω στοιχειοθετήσαν από λανθασμένες πληροφορίες, να μην διατάραξαν το κλίμα στον Απόλλωνα Λάρισας, ένα σωματείο που σέβομαι και εκτιμώ.
Σε ότι αφορά το πρόσωπό μου, ο κόσμος που με έχει χειροκροτήσει και γνωρίζει όλα αυτά τα χρόνια ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει στο χώρο του ποδοσφαίρου, ας με κρίνει.
Εύχομαι στον Απόλλωνα Λάρισας καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις