Δημήτρης Μπλάνας: «Έχουμε τις βάσεις να παραμείνουμε στην κατηγορία»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του έδωσε εύκολα γκολ στην κόντρα στον αντίπαλό της στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Μπλάνας, επισημαίνοντας πως το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πως η ομάδα του έχει τις βάσεις για να μείνει στην κατηγορία.

«Ήταν ένα ντέρμπι. Κάναμε πολύ σημαντικά λάθη στην επίθεση μας και δώσαμε εύκολα γκολ στον αντίπαλο. Δεχθήκαμε δύο κόντρες ενώ ήμασταν σε παραπάνω. Δεν είχαμε συγκέντρωση στο κομμάτι αυτό και χάσαμε δίκαια το παιχνίδι. Δεν ήμασταν απολύτως έτοιμοι, όμως είχαμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι πήγαινε στα μέτρα μας αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο οκτάλεπτο που είχαμε κάποια θέματα στην αμυντική κόντρα.

Είναι η πρώτη φορά που βρεθήκαμε ως ομάδα και πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα. Μας αφήνει μια πίκρα το ότι δεχθήκαμε το γκολ της ήττας, μόλις τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος με έναν – ας πούμε τυχερό, αν και δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τυχερό ένα σουτ που γίνεται προς το τέρμα – τυχερό τρόπο, αφού η μπάλα χτύπησε σε δύο μπλοκ και κατέληξε στο τέρμα. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και εμείς έχουμε τις βάσεις για να μείνουμε στην κατηγορία».

pisinanet.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις