Γ. Τσιντσίνης: “Ψηφίζω υπέρ της πρότασης μομφής κατά του κ. Τζήμα”

Ανοιχτή επιστολή με την οποία ζητά από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης να προσμετρήσει την ψήφο του υπέρ της πρότασης μομφής κατά του κ. Τζήμα, δημοσίευσε ο πρώην πρόεδρος και μέλος του ερασιτεχνικού σωματείου, κ. Γιώργος Τσιντσίνης. Λόγοι υγείας δεν επιτρέπουν στον κ. Τσιντσίνη να δώσει το παρών στην αυριανή έκτακτη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης και γι’ αυτό εξουσιοδοτεί τον κ. Φάτση να ψηφίσει υπέρ της πρότασης μομφής.

Η ανοιχτή επιστολή – εξουσιοδότηση του κ. Τσιντσίνη:

“Προς τον Πρόεδρο
της Νίκης Βόλου
κ. Στέργιο Φάτση

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Λόγοι ανάρρωσής μου από την πρόσφατη εγχείρηση τριπλού by pass, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Μαγνησία, καθιστούν δυστυχώς απαγορευτική την παρουσία μου στην κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών της αγαπημένης μας ομάδας, το απόγευμα της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Προς τούτο λοιπόν, κύριε Πρόεδρε, σας παρακαλώ θερμά και σας εξουσιοδοτώ -με τον πλέον επίσημο τρόπο- να ενημερώσετε το Σώμα για την παρούσα επιστολή μου, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι ψηφίζω -ωσεί παρών- ΝΑΙ, υπέρ δηλαδή της πρότασης μομφής κατά του κ. Αθανασίου Τζήμα.

Η άμεση απομάκρυνση του κ. Τζήμα από τα διοικητικά της Νίκης θεωρώ ότι επιβάλλεται πλέον από τις ίδιες τις εξελίξεις και θα αποβεί προς το συμφέρον της αγαπημένης μας ομάδας.

Αλμυρός, 10 Ιανουαρίου 2017

Με ιδιαίτερη τιμή
Γιώργος Τσιντσίνης
Πρώην Πρόεδρος της Νίκης Βόλου
και Μέλος της Ερασιτεχνικής Νίκης”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις