Η μπηχτή σε Μπαρτσελόνα και… Μέσι από τον Κριστιάνο!

Πανευτυχής για την ανάδειξη του ως καλύτερος ποδοσφαιριστής του 2016 δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου από τον Τζιάνι Ινφαντίνο. Αυτό, όμως που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, από τα όσα είπε ο Πορτογάλος το φύλαγε για το τέλος. Ο Κριστιάνο κλείνοντας άφησε σαφή αιχμή προς την Μπαρτσελόνα, εννοώντας φυσικά τον Μέσι για την απόφασή αυτού και γενικότερα των παικτών της «Μπάρτσα» να μην δώσουν το «παρών» στο γκαλά της FIFA.

«Δυστυχώς που κάποιοι από την Μπαρτσελόνα δεν είναι εδώ, αλλά τους καταλαβαίνω», ανέφερε ο Πορτογάλος και κάθισε και πάλι…
«Είναι θαυμάσιο. Δεν είναι η πρώτη φορά (που παίρνω κάποιο βραβείο), αλλά αυτό είναι το πρώτο από αυτά τα βραβεία. Πρώτα από όλα οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον προπονητή μου. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα. Πρέπει –επίσης- να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τα αδέρφια μου, τη μητέρα μου, και όλους τους συνεργάτες μου για όλα όσα έχουν δώσει για εμένα», ήταν τα πρώτα λόγια του και συνέχισε:
«Το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά στην καριέρα μου. Είχα πολλές αμφιβολίες αλλά τελικά νομίζω ότι τα τρόπαια μιλούν από μόνα τους. Κατάφερα ό,τι καλύτερο μπορούσα στις διοργανώσεις μετά από ό,τι κατέκτησα. Αυτή η επιτυχία είναι ανεπανάληπτη σε ατομικό επίπεδο. Απίστευτο, δεν θα τη ξεχάσω αυτή τη χρονιά. Σας ευχαριστώ όλους, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Τα βραβεία αυτά μιλούν από μόνα τους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δυστυχώς που κάποιοι από την Μπαρτσελόνα δεν είναι εδώ, αλλά τους καταλαβαίνω», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις