Το χαμένο πέναλτι του Ουμπίντες και το γκολ του Διγκόζη

Με το μέρος του Ολυμπιακού είναι η προϊστορία στις αναμετρήσεις με την Αναγέννηση στο Βόλο. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό έχουν διεξαχθεί 30 παιχνίδια, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κερδίσει τα 24, τρία ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ σε τρία παιχνίδια νικήτρια ήταν η ομάδα της Καρδίτσας.
Όλες οι…

…αναμετρήσεις ήταν για την Β’ και την Γ’ Εθνική, καθώς και για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς η Αναγέννηση δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες σε επίσημο παιχνίδι ήταν την περίοδο 2009-10, τη χρονιά που ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ. Η Αναγέννηση είχε νικήσει τότε με 1-0, με γκολ που είχε σημειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άγγελος Διγκόζης. Σ’ εκείνο το ματς είχε χάσει ένα λεπτό νωρίτερα πέναλτι ο Χαβιέ Ουμπίντες, το οποίο είχε αποκρούσει ο τερματοφύλακας Κουτσόπουλος, ο οποίος αναμένεται και σήμερα να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας της Καρδίτσας, καθώς επέστρεψε στην ομάδα (αποκτήθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο) και θα κάνει σήμερα ντεμπούτο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις