Χάλασε του Μποτωνάκη στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Ανακοινώσεις μέσω των οποίων έκανε γνωστές τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Νίκο Μποτωνάκη, αλλά και τον δανεισμό του Θεόδωρου Ασκητίδη μέχρι το τέλος της σεζόν, εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Μπορεί η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στις 28 Δεκεμβρίου να είχε έρθει σε προφορική συμφωνία, προκειμένου να φορέσει την φανέλα της ομάδας των Χανίων, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Η διοίκηση των Κρητικών μέσω νέας ανακοίνωσης που εξέδωσε, έκανε γνωστή την μη ολοκλήρωση της συμφωνίας της μαζί του, ενώ κάνει γνωστό ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινώσει την απόκτηση ενός έμπειρου και εγνωσμένης αξίας παίκτη.

Παράλληλα η διοίκηση των νησιωτών, προχώρησε στην έκδοση μια ακόμα ανακοίνωσης, κάνοντας γνωστό τον δανεισμό του Θεόδωρου Ασκητίδη στην Σπάθα Κολυμβαρίου ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα των Χανίων, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι δεν ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μποτωνάκη, με τον οποίο είχε συμφωνήσει προφορικά για την ένταξή του στην ομάδα.
Αντ’ αυτού, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εντός των επομένων ημερών θα ανακοινώσει τη συνεργασία με έτερο ποδοσφαιριστή, ευγνωσμένης αξίας και δεδομένης εμπειρίας, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις στο χώρο της άμυνας.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ασκητίδη στην ομάδα της Σπάθας Κολυμβαρίου.
Ο δανεισμός του Ασκητίδη θα έχει διάρκεια 6 μηνών.
Ευχόμαστε στο Θοδωρή καλή συνέχεια στην ομάδα της Σπάθας και βεβαίως καλή επιστροφή στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις