«Τα πήρε» με ΦΙΦΑ ο Σουάρες

Κανένας ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα δεν έδωσε το “παρών” στην πρόσφατη εκδήλωση της FIFA, όμως ο Λουίς Σουάρες είχε έναν επιπλέον λόγο που το έπραξε. Η αμφιλεγόμενη φωτογραφία του Ουρουγουανού, που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κορυφαίας ενδεκάδας.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η FIFA την περασμένη Δευτέρα (9/1), για λόγους οι οποίοι είχαν να κάνουν με την προετοιμασία της ενόψει της αποψινής (11/1) αναμέτρησης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ωστόσο η κατάσταση ήταν κάπως διαφορετική για τον Λουίς Σουάρες.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της αργεντίνικης Lanacion, η οποία τονίζει πως ο Ουρουγουανός παραμένει ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την αυστηρή -κατά την άποψή του- τιμωρία που του επεβλήθη προ δύο ετών, για το περίφημο δάγκωμα στον Τζότζιο Κιελίνι, και εξ αιτίας αυτού, δεν σκόπευε να δηλώσει “παρών” στην εκδήλωση.

 

Ωστόσο, το μεγαλύτερο παράδοξο, το οποίο πιθανότατα εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον 29χρονο, συνέβη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της κορυφαίας ενδεκάδας για το 2016.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η παγκόσμια ομοσπονδία πρόβαλε τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών, στους οποίους και συμπεριέλαβε τον επιθετικό των “μπλαουγκράνα”. Η φωτογραφία του Σουάρες προκάλεσε απορίες, καθώς πέραν του ότι ξεχωρίζει σαν τη… μύγα μέσα στο γάλα, είναι τραβηγμένη από το 2012!

 

 

 
sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις