Στόχος… ανανέωση για τον Ηρακλή

Έχοντας απομακρυνθεί από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, σε μια χρονιά που προέκυψαν πάρα πολλά προβλήματα, η διοίκηση του Ηρακλή Β. προσανατολίζεται στην ανανέωση του ρόστερ με νέα και ταλαντούχα παιδιά, τα οποία θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας της επόμενης χρονιάς.Έτσι, στην ομάδα του Ηρακλή ήρθαν ήδη…

κάποια νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένονται ακόμη δυο με τρεις προσθήκες, ανάλογα με το ποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θα είναι διαθέσιμες.
Μέχρι στιγμής από τον Ηρακλή αποκτήθηκαν και θα ενισχύσουν άμεσα οι Τσάπι, Γκλαβίνης και Βλιώρας, που προέρχονται από το Σαρακηνό, στον οποίο υπενθυμίζουμε ότι μετακινήθηκε ο Γιάννης Κοντοβάς, ενώ τη φανέλα του Ηρακλή θα φορά πλέον κι ο Χρ. Πριονιστής, προερχόμενος από την Αγ. Άννα, με τον οποίο ο Κ. Κοκκινάκης είχε συνεργαστεί και στους Ν.Α. Νίκης.
Σε ότι να κάνει με την προσπάθεια προετοιμασίας, μετ’ εμποδίων γίνεται αυτή, δεδομένου ότι σήμερα ακόμα και η προσέλευση στο γυμναστήριο ήταν σχεδόν αδύνατη. Έτσι, εύλογη είναι η αγωνία του έμπειρου προπονητή των «κυανολεύκων» για το πότε θα οριστεί η επόμενη αγωνιστική ημέρα, καθώς σε περίπτωση που οριστούν αγώνες το Σαββατοκύριακο (κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο), υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί μαζί ούτε σε προπόνηση.

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις