Σε κλειστό χώρο προπονήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

Η κακοκαιρία συνεχίστηκε με μεγαλύτερη σφοδρότητα την Τετάρτη 11/1 στο πολεοδομικό συγκρότημα του Δήμου Βόλου, με χιονόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με αποτέλεσμα η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου να συνεχιστεί μετ’ εμποδίων, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας 16/1 με τον Θεσπρωτό.

Το κυρίως γήπεδο του Πανθεσσαλικού, καθώς και το βοηθητικό είναι καλυμμένα από στρώμα χιονιού, όπως άλλωστε και όλα τα γήπεδα τη περιοχής.
Ο Τίμος Καβακάς, ωστόσο, δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του, με τους «ερυθρόλευκους» να προπονούνται σε κλειστό χώρο, παίζοντας επί της ουσίας ποδόσφαιρο σάλας. Γυμνάστηκαν όλοι οι παίκτες, πλην του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα, ενώ στην προπόνηση έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Δημήτρης Σουάνης.
Μένει να δούμε αν θα βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες, προκειμένου να διεξαχθούν τα παιχνίδια που έχει ορίσει για την προσεχή Κυριακή η ΕΠΟ.
Πάντως, το κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να υποχωρήσει, η χιονόπτωση στο Βόλο σταμάτησε, ωστόσο, η παγωνιά δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις