Λ. Μπακάλης: Ο χιονιάς μας ανέτρεψε τα σχέδια

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει σταματήσει στην 13η αγωνιστική, αφού αρχικά το πρωτάθλημα διακόπηκε δύο εβδομάδες για τις γιορτές και ακολούθησε η αναβολή της 14ης ημέρας. Θεωρητικά θα συνεχιστεί από την 15η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή, αλλά αυτή τη στιγμή τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο, λόγω του κινδύνου

να συνεχιστεί η κακοκαιρία (σ.σ. πάντως χθες ορίστηκαν κανονικά οι διαιτητές από την ΚΕΔ/ΕΠΟ).
Την περασμένη Κυριακή ο Ρήγας επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, με τον αγώνα αυτό να μετατίθεται για τις 22 Ιανουαρίου, ενώ αυτή την Κυριακή είναι να διεξαχθεί το εντός έδρας ματς με τους Μαύρους Αετούς, καιρού επιτρέποντος φυσικά…
Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο η προετοιμασία διεξάγεται μετ’ εμποδίων, αφού πυκνό στρώμα χιονιού έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο στο στάδιο του Βελεστίνου. Την Δευτέρα η προπόνηση ματαιώθηκε, ενώ την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο βοηθητικό. Χθες δεν ήταν εφικτό να γίνει προπόνηση σε ανοιχτό χώρο και έτσι πραγματοποιήθηκε σε κλειστό.
Φυσικά όλο αυτό το… αλαλούμ έχει προβληματίσει τον τεχνικό της ομάδας Λάκη Μπακάλη αφού δεν μπορεί να δουλέψει με τους παίκτες όπως θα ήθελε. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Αυτός ο χιονιάς μας έχει ανατρέψει όλα τα σχέδια. Αρχικά προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, που δεν έγινε την περασμένη Κυριακή και τώρα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Μαύρους Αετούς, χωρίς και εδώ να είμαστε σίγουροι πως θα γίνει στο ματς. Αυτή τη στιγμή στο στάδιο του Βελεστίνου έχει πάνω από 20 πόντους χιόνι.
Κάθε μέρα χρειάζεται να σκεφτόμαστε τα πάντα από την αρχή, αλλάζοντας το πρόγραμμά μας. Δεν ξέρουμε καν αν θα γίνει προπόνηση και σε ποιο χώρο. Δεδομένης και της ήδη μεγάλης αγωνιστικής αποχής λόγω των εορτών, θεωρώ πως αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε όποτε αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Φυσικά το ίδιο πρέπει να ισχύει και για όλες τις ομάδες. Ελπίζω να καλυτερεύσει ο καιρός και τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις