Στοίχημα: Με Ρέντινγκ και Euroleague

Περιορισμένο το σημερινό κουπόνι, με αποτέλεσμα να περιορίζονται και οι δυνατότητές μας για στοιχηματικές επιλογές. Η μοναδική σημερινή μας ποδοσφαιρική πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση της Ρέντινγκ με την ΚΠΡ, ενώ υπάρχει και μπασκετική επιλογή από τη Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο μέσω της κατηγορίας πάμε στοίχημα live.

Ανώτεροι οι «ρόιαλς»

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με τον Άσσο της Ρέντινγκ επί της ΚΠΡ σε απόδοση 1.91. Νοκ άουτ από τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας τέθηκε το προηγούμενο Σάββατο η Ρέντινγκ, μετά την εκτός έδρας ήττα της με 4-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Σταμ προέρχεται από τρεις σερί νίκες κόντρα στις Μπλάκμπερν (3-2 εκτός έδρας), Νόριτς (3-1 εντός έδρας) και Μπρίστολ Σίτι (3-2 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία στις 2 του μηνός οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα γκολ του Άμπραχαμ (27’, 47’ πεν.). Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν επική ανατροπή σκοράροντας τρεις φορές με τους Κέλι (72’) και Κέρμοργκαντ (86’, 90+3’), διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Πέντε νίκες πανηγύρισε η Ρέντινγκ στις ισάριθμες τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η ΚΠΡ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση από τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπλάκμπερν. Βέβαια, οι «ρέιντζερς» έχουν συνδυάσει με νίκες τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος (1-2 επί Γουλβς, 2-1 επί Ίπσουϊτς). Μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός τους στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την Τσάμπιονσιπ. Εμείς στηρίζουμε… έδρα.

Ντέρμπι στο Βελιγράδι

Πάμε και στο μπάσκετ, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ +3.5 πόντων για τον Ερυθρό Αστέρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενερμπαχτσέ σε απόδοση 1.90. Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague είναι ο Ερυθρός Αστέρας που συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες και «πάτησε» οκτάδα έστω και σε ισοβαθμία με Νταρουσάφακα και Εφές. Το κυριότερο θετικό στοιχείο για αυτό το σερί των τριών νικών είναι ότι οι νίκες ήταν καταπληκτικές, οι δύο συνεχόμενες άνετες εντός έδρας νίκες επί των Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ και η ακόμα πιο άνετη επικράτηση στην πολύ δύσκολη έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας. Απόψε επιστρέφει στην πανίσχυρη έδρα του και υποδέχεται την Φενέρ με σκοπό φυσικά να… τριτώσει το καλό απέναντι σε «θηρία» της διοργάνωσης. Η Φενέρ ήταν κακή με την Αρμάνι, ήταν μέτρια με την Μπεσίκτας αλλά αν κάτι έχει μάθει να κάνει καλά αυτή η ομάδα, ελέω Ομπράντοβιτς, είναι να αντιμετωπίζει σωστά τις δυσκολίες που εμφανίζονται κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Στα δύο τελευταία ματς η Φενέρ «υποδέχθηκε» στην αγωνιστική δράση τον Μπογκντάνοβιτς μετά από μακρά απουσία και ο Σέρβος ήταν προσεκτικός στον αγώνα με την Αρμάνι αλλά με την Μπεσίκτας ήταν καταπληκτικός με 19 πόντους. Ο Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον αγώνα όπως αντιμετώπισε τους αντίστοιχους με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ, γνωρίζουν όλοι στον πρωταθλητή Σερβίας ότι μέσα στην KOMBANK Arena κανείς αντίπαλος δεν έχει εύκολο έργο και έχει πολλές πιθανότητες για τέταρτη σερί νίκη στην διοργάνωση. Υπό τις παρούσες συνθήκες με τον φορμαρισμένο Αστέρα μόνο ποντάρισμα υπέρ του αξίζει, εξ’ου και η επιλογή Ερυθρός Αστέρας +3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις