Αιχμές από ΑΕΛ για Σιδηρόπουλο ενόψει ΠΑΟΚ

Δεν είδαν με καλό μάτι στη Λάρισα τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο προσεχές ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, στην ανάρτησή τους, οι βυσσινί αναφέρονται και στον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena» τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος λόγω της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά:

«Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα που προκάλεσε στις τάξεις της ΑΕΛ ο ορισμός του διαιτητή κ.Τάσου Σιδηρόπουλου για την διεύθυνση του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Απ’ τη μια υπάρχει η κοινή γνώμη, την οποία συνθέτουν οπαδοί αλλά και στελέχη της ΠΑΕ, που αδυνατούν να ξεχάσουν τη διαιτησία του κ.Σιδηρόπουλου στον πρώτο επίσημο αγώνα που έγινε ποτέ στο AEL FC ARENA, στις 5/12/2010 με αντίπαλο και πάλι τον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν προκλητική σε βάρος της ομάδας μας. Απ’ την άλλη ωστόσο υπάρχει ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει εμπιστοσύνη στον κατά τεκμήριο κορυφαίο Έλληνα διαιτητή αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι την Κυριακή θα πράξει στο ακέραιο την αποστολή του, πραγματοποιώντας μια άμεμπτη διαιτησία.

Η απάντηση θα δοθεί επί του αγωνιστικού χώρου, αν φυσικά οι συνθήκες το επιτρέψουν, με βάση τον όγκο χιονιού που τον έχει καλύψει και τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών»!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις