Έτοιμοι Βέργος και Αλεξανδρής – Αποχωρούν Τσιουρέλης και Ζενούνι

Μετά την αποχώρηση του Μάριου Παπαδόπουλου τον Οκτώβριο για οικογενειακούς λόγους, που προφανώς ξεπεράστηκαν και ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Λευκάδα για λογαριασμό του Τηλυκράτη και μετά την λύση συνεργασίας με τον Φράνκο Τορεζάνι τον Δεκέμβριο, ακόμη δύο αποχωρήσεις θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Ο Κώστας Τσιουρέλης έχει εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει να αγωνίζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να βοηθήσει την ομάδα του, Αγία Άννα, στη Β’ τοπική κατηγορία. Έτσι θα έχει περισσότερο χρόνο για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις που έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το αίτημά του έχει βρει ανταπόκριση από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Ο Κώστας Ζενούνης έχει βλέψεις για ομάδα του εξωτερικού και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανόν να μην βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, καθώς η λύση συνεργασίας μαζί του είναι θέμα ημερών.

Αν συνυπολογίσουμε τις δύο δεδομένες απουσίες, λόγω συμπλήρωσης καρτών, των Ναουμίδη και Παρασκευαΐδη και την διοικητική αβεβαιότητα, τότε ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα της Φιλιππούπολης αυξάνεται κατακόρυφα.

Στα «συν» η επιστροφή του Γιάννη Βέργου στην αγωνιστική δράση ο οποίος ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο ματς με τον Απόλλωνα. Επίσης σημαντική θεωρείται η επιστροφή του Στέλιου Αλεξανδρή που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας ανακτήσει το χαμένο έδαφος και διεκδικώντας θέση στο βασικό σχήμα.

Για να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας της Κυριακής θα πρέπει το γήπεδο της Φιλιππούπολης να περιέλθει σε μία ανεκτή κατάσταση, κάτι που δεν ισχύει αυτή τη στιγμή. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών έχουν επιδεινώσει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ο πάγος δεν έχει ακόμη υποχωρήσει, κάνοντας αμφίβολη την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες και σύντομα αναμένεται σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις