Αίτημα αναβολής για το ματς της Αναγέννησης Καρδίτσας

Απίθανο φαντάζει να διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή (15/01) παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον ΑΟ Χανιά. Το χιόνι φτάνει τους 40 πόντους και η ΕΠΣ Καρδίτσας έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για αναβολή όλων των αγώνων, ενώ παρόμοιο στάλθηκε και στη Football League.

Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε και έλαβε αίτημα αναβολής και από την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, οπότε όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή (13/01) η Football League θα ανακοινώσει την αναβολή, έτσι ώστε να αποφύγει το ταξίδι και η ομάδα των Χανίων. Σημειώνεται ότι σε αναβολή οδηγήθηκε για τους «κιτρινόμαυρους» και το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Η επιστολή της ΕΠΣ:

«ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ: « ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΗΠΕΔΑ»

Κύριε Πρόεδρε,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, παγετός, θερμοκρασίες αρκετά κάτω του μηδενός) τα οποία έχουν εκδηλωθεί στο Νομό μας, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στο οποίο αγωνίζεται η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ είναι ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων.

Παρακαλούμε όπως αναβάλλεται τον προγραμματισμένο αγώνα της 10ης αγωνιστικής της 15-1-2017 και ώρα 14:00 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Στόχος μας όλων είναι η διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και η προστασία όλων των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων αγώνα και των φιλάθλων. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΡΑΣ ΑΡΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. ΕΠΟ
2. ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3. ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ»

Η προπόνηση της Πέμπτης (12/01) έγινε σε κλειστό γυμναστήριο και από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Φέτσης, ο οποίος την Παρασκευή (13/01) έχει προγραμματίσει να λύσει το συμβόλαιό του παρότι προ ημερών είχε διαφανεί ότι θα συνέχιζε στην ΑΣΑ.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις