Επιστροφή Δημήτρη Καλύβα στην ΚΕΔ με ευθύνη την Γ’ Εθνική

Ο Δημήτρης Καλύβας θα είναι το τρίτο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μαζί με τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την επιστροφή του, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως θα καταθέσει μήνυση για την υπόθεση του Travel Plan.

Η απόφαση της επιστροφής του Δημήτρη Καλύβα ανήκει στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος ήταν σε επαφή μαζί του από τον περασμένο Νοέμβριο όταν παραιτήθηκε από την Επιτροπή μαζί με τους Μπίκα και Τσαχειλίδη λόγω της πυρκαγιάς στην οικία του Μπίκα.
Του είχε γίνει και τότε μία κρούση για να παραμείνει αλλά ο ίδιος δεν ήθελε. Η πρόταση επαναλήφθηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες και ο Καλύβας συμφώνησε αναλαμβάνοντας τους ορισμούς διαιτητών στη Γ’ Εθνική και στα μικρότερα πρωταθλήματα.
Κατά τα άλλα, στη σημερινή (12/1) συνεδρίασή της, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση του Travel Plan.
Αναλυτικά οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην Πέμπτη (12/1):
** Εντάσσεται στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο κ. Δημήτρης Καλύβας, κατόπιν σχετικής οδηγίας της ΦΙΦΑ.
Ο κ. Καλύβας θα έχει την ευθύνη της Γ΄ Εθνικής και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.
Συνεργάτης της ΚΕΔ για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα παραμένει ο κ. Ιωσηφόγλου.
** Εγκρίθηκε, κατόπιν αιτήματος της ΚΕΔ, η διοργάνωση δύο σεμιναρίων διαιτησίας για τους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές των εθνικών κατηγοριών.
Για τη Super League θα γίνει στις 14 και 15/2 στην Αθήνα και για τη Football League και τη Γ΄ Εθνική στις 16/2 στην Αθήνα (Νότος) και τις 20-21.02 στη Θεσσαλονίκη (Βορράς).
** Εγκρίθηκε το κείμενο για την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς «κατά παντός υπευθύνου» για την υπόθεση του Travel Plan. Η μήνυση θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες.
** Εγκρίθηκε το περιεχόμενο της προκήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών προς την Ε.Π.Ο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις