Προς αναβολή το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β. με τον Θεσπρωτό;

Οι καιρικές συνθήκες μπορεί να έχουν βελτιωθεί από χθες, η χιονόπτωση στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου έχει σταματήσει, ωστόσο, το Πανθεσσαλικό είναι καλυμμένο από στρώμα χιονιού, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πιστεύουν πως πολύ δύσκολα το γήπεδο θα είναι καθαρό για το παιχνίδι της Δευτέρας 16/1 με τον Θεσπρωτό.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή και της 15ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, καθώς το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες, με την ΕΠΟ να αποφασίζει σχετικά.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τις ομάδες, τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων για να αντιμετωπίσει έγκαιρα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία. Η ΕΠΣΘ επρόκειτο χθες να ενημερώσει την ΕΠΟ για την κατάσταση των γηπέδων (Πανθεσσαλικό, στάδιο Βελεστίνου), προκειμένου να αποφασίσει η Ομοσπονδία αν θα αναβληθούν ή όχι τα παιχνίδια που έχουν οριστεί για τον 2ο όμιλο. Είναι πολύ πιθανό, να έχουμε νέα αναβολή της αγωνιστικής, γεγονός που σημαίνει, πως θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική ίσως και την προσεχή Τετάρτη, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες που προέρχονται από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας. Σήμερα Παρασκευή 13/1 η ΕΠΟ θα αποφασίσει για την αναβολή ή όχι της αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις