Παντζιαράς: «Υψηλός ο βαθμός δυσκολίας με Πύδνα»

Την καθιερωμένη Media Day ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Πύδνα Κίτρους (15/1, 15:00) πραγματοποίησε ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Ο προπονητής της ομάδας από τη Λευκάδα, Ανδρέας Παντζιαράς, αναφέρθηκε στα νέα αποκτήματα της ομάδας καθώς και στον υψηλό βαθμό δυσκολίας της προσεχούς αναμέτρησης με την Πύδνα.

Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά, με υγεία. Το 2017 να φέρει χαρές σε όλο τον κόσμο και επιτυχίες στα αθλητικά σωματεία της Λευκάδας, επιτυχίες στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό.
Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια και την φετινή σεζόν έχει θέσει πολύ υψηλά τον πήχη και αυτό φαίνεται από την βαθμολογική συγκομιδή που έχει μέχρι στιγμής. Στον μεγάλο βαθμό δυσκολίας συμβάλλει και η αγωνιστική απραξία που έχουν οι ομάδες για περίπου 22 – 23 ημέρες, συν την περίοδο των εορτών που υπήρχαν αρκετές ημέρες ξεκούρασης για όλους. Επίσης και η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών ήταν ένας παράγοντας που δεν βοήθησε ώστε να ετοιμαστούν οι ομάδες κατάλληλα για τα παιχνίδια.

Αν εξαιρέσω την απουσία του Διονύση Μπουρδούβαλη λόγω τιμωρίας με τις τέσσερις κίτρινες κάρτες δεν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης μέχρι στιγμής που να απουσιάζει. Αντίθετα θα έχουμε δύο επιπλέον παρουσίες, η μία του Μάριου Παπαδόπουλου και η άλλη του τερματοφύλακα που αποκτήσαμε, του Κωνσταντίνου Τσάκαλου. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε αυτά τα δύο παιδιά και καλή πορεία στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις