Τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσει η Νίκη

Μία εβδομάδα επιπλέον προετοιμασία θα έχουν οι ομάδες του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μέχρις ότου δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι μέσα στο 2017 (εκτός βέβαια από τέσσερις που θα παίξουν την Κυριακή), μετά την απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένα για την προσεχή Κυριακή 15/1.

Η Νίκη θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 22/1 εκτός έδρας τον Διαγόρα Σεβαστής, όπως δηλαδή είχε ορίσει το παιχνίδι η ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Διαγόρας πριν το παιχνίδι με τη Νίκη θα έχει δώσει ένα επίσημο ματς για το πρωτάθλημα, αυτό με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στις 15/1, καθώς είναι το ένα από τα δύο ματς που δεν αναβάλλονται. Το άλλο είναι αυτό ανάμεσα στην Αμβρακία Κωστακιών και στην Ισταία.
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική, η Νίκη θα παίξει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Γιώργος Ναουμίδης και Γιώργος Παρασκευαΐδης, οι οποίοι θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς με τον Διαγόρα.
Εν συνεχεία, η Νίκη θα παίξει και τρίτο παιχνίδι εκτός έδρας, την Κυριακή 29/1, με τον Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια. Θυμίζουμε, πως η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο «Π. Μαγουλάς» θα διεξαχθεί εμβόλιμα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Στα τρία προσεχή παιχνίδια η Νίκη παίζει – επί της ουσίας – όλη τη χρονιά, καθώς από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα φανεί αν η Νίκη συνεχίσει να είναι μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στη Football League.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις