Έγκον και Βανκεβάι ανακοίνωσαν τα Χανιά

Ακόμη δύο μεταγραφικές προσθήκες πραγματοποίησε ο ΑΟ Χανιά, που έντυσε στα «κυανόλευκα» τους Έγκον και Βανκεβάι.Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά είναι η εξής: «Σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε η Διοίκηση του ΑΟ ΧΑΝΙΑ και από σήμερα δυο πολύ δυνατοί παίχτες ο Βραζιλιάνος Έγκον Ενρίκε Μάρτινς ντε Αντράντε και ο Καμερουνέζος Ρούνεϊ Έβα Βουανκεγάι θα φοράνε τη φανέλα της ομάδας μας.

Ποιος είναι ο Έγκον:
Πρόκειται για τον 29χρονο (6/5/88) Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο που για τρεις σεζόν, από το 2011 έως το 2014 αγωνίστηκε στην Ελλάδα παίζοντας στη Σούπερ Λιγκ με τις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης και του Απόλλωνα. Ειδικότερα το 2011-12 είχε 11 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ και μία στο Κύπελλο, ακολούθως το 2012-13 8 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα, 5 συμμετοχές στο Κύπελλο και 1 ματς στο Γιουρόπα Λιγκ!
Το 2013-14, έπαιξε στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Σούπερ Λιγκ μετρώντας 10 εμφανίσεις και 4 ακόμα στο Κύπελλο.
Στη συνέχεια ο Εγκον επέστρεψε στην πατρίδα του όπου και αγωνίστηκε στην Γκουαρανί ντε Παλόκα όπου είχε σε 38 συμμετοχές… 23 γκολ! Στο πρώτο μισό της σεζόν 2015-16 βρέθηκε στο ρόστερ της -επίσης βραζιλιάνικης- Κρισιούμα Εσπόρτε Κλαμπ και στο β’ μισό μεταγράφηκε στο Μεξικό παίζοντας στη Σιμανόρες ντε Σονόρα όπου και πάλι μέτρησε 20 συμμετοχές και 14 γκολ!
Ο 20χρονος Ρούνεϊ έχει συμμετοχή στη πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος καθώς επίσης και συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα του Καμερούν.
Ακόμη η Χανιώτικη ΠΑΕ ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για το δανεισμό του Γιώργου Τουγλή.
Η ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ και ειδικά τον πρόεδρό της, Γιάννη Πολεμαρχάκη για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Τουγλή»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις