Γήπεδο για προπόνηση ψάχνουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Σε κλειστό χώρο για τέταρτη συνεχόμενη μέρα γυμνάστηκαν χθες Παρασκευή 13/1 οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, με την προπόνηση να γίνεται στην αίθουσα στίβου του Πανθεσσαλικού. Αιτία το χιόνι που καλύπτει όλα τα γήπεδα και που δεν επέτρεψε στους παίκτες του Ολυμπιακού να προπονηθούν με μπάλα.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν διάφορες ασκήσεις με την καθοδήγηση του γυμναστή της ομάδας και αποχώρησαν, με την ελπίδα πως σήμερα Σάββατο ίσως βρεθεί κάποιο γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, το οποίο θα έχει καθαριστεί από το χιόνι για να μπορεί να προπονηθεί η ομάδα.
Πλην του τραυματία Άγγελου Κολημήτρα, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία και δεν γυμνάστηκε (θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου μήνα), όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το «παρών» στην προπόνηση.
Από τη στιγμή που το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό είναι αυτό με τον Ρήγα στις 22/1, στο συγκεκριμένο ματς θα εκτίσει την ποινή του ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Σουάνης. Ο έμπειρος επιθετικός «κουβαλάει», ως γνωστόν, ποινή μιας αγωνιστικής από την προηγούμενη ομάδα του, τη Δόξα Δράμας (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες). Έτσι, ο Σουάνης θα κάνει ντεμπούτο στην αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό στο Βόλο την Τετάρτη 25/1. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου τα έστειλε στην ΕΠΟ και αναμένεται η έκδοση του δελτίου του από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Θυμίζουμε, τα δελτία των Μουκάμ, Μασάντο και Ντόικιτς έχουν εκδοθεί, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ρήγα. Το πιθανότερο είναι, να δούμε και τους τρεις να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα, καθώς ο Τίμος Καβακάς τους υπολογίζει για την ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις