Για το πρώτο “τρίποντο” με Νηρέα Γέρακα σήμερα η Νίκη στην Α2 πόλο

Τον δυνατό Νηρέα Γέρακα φιλοξενεί σήμερα στις 14.00 η Νίκη, θέλοντας να πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία, αφού στην 1η αγωνιστική ηττήθηκε με 8-7 από τον Μίλωνα στην Αθήνα. Οι «κυανόλευκοι» δεν δούλεψαν όπως θα ήθελαν όλη την εβδομάδα, λόγω της κακοκαιρίας, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν

με πάθος το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Εκτός αποστολής θα μείνουν για επαγγελματικούς λόγους οι Πάρης Χατζηγούλας και Λευτέρης Παρασκευάς, ενώ σε σχέση με το ματς της 1ης αγωνιστικής υπάρχει η επιστροφή του Σπύρου Τζαμτζή. Η 15άδα θα βγει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ στη διάθεση του τεχνικού Δημήτρη Μπλάνα θα είναι οι: Βασίλης Παρασκευάς (τερμ.), Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτρης Γκανάτσιος, Ζήσης Δελακάς, Στέφανος Τάσιος, Λάμπρος Μακρής, Νίκος Καραγκούνης, Γιώργος Κατσιγιάννης, Νίκος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Πισσίας, Σταύρος Γιαβαρίδης, Γιάννης Κανάκης, Βάιος Καρτσάνας (τερμ.), Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Γλούμης, Σπύρος Τζαμτζής.
Οι κ.κ. Κ. Κυράνης και Μονιούδης θα είναι οι δύο διαιτητές της σημερινής συνάντησης στο κολυμβητήριο «Βασίλης Πολύμερος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις