Δύσκολο έργο με Ηλιούπολη ο Ο.Υ.Κ.Β.

Με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Α.Ε. Χαϊδαρίου με σκορ 11-8, αλλά και με ελλιπή προετοιμασία ο Ο.Υ.Κ.Β. θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας σήμερα (15/1, 13.00) την Ηλιούπολη.

Η αθηναϊκή ομάδα θεωρείται το φαβορί για αρκετούς λόγους. Κατ’ αρχάς προέρχεται από την Α1 κατηγορία και έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό. Δεν είχε πρόβλημα να προπονηθεί όλη την εβδομάδα και φυσικά θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Οι Βολιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη, αλλά αν θέλουν να τα καταφέρουν θα πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Α.Ε. Χαϊδαρίου.
Ο προπονητής Ζαφείρης Μαρινάγης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Δημήτρη Τσιανάκα. Έτσι η 15άδα του Ο.Υ.Κ.Β. θα είναι η εξής: Θεοδόσης Βόντζος (τερμ.), Στέργιος Παπαβασιλείου, Ιάσων Μάρκου, Ζαφείρης Χαλάς, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Χρήστος Μαρινάγης, Ευθύμης Δημητρίου, Κώστας Καραΐσκος, Γιώργος Στεργίου, Χάρης Βαφειάδης, Αλέξανδρος Νασιάκος, Παναγιώτης Γιάγκος, Νίνο Νάσιος (τερμ.), Γιάννης Μαρινάγης, Χρήστος Κουφιδάκης.
Τον αγώνα ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ.κ. Δαμιανάκης και Σαρρής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις