Εταιρεία-φάντασμα στην ΕΠΟ

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις παραγόντων της ΕΠΟ που συμμετείχαν στο Δ.Σ. της εταιρείας «Ευ Αγωνίζεσθαι», όπου μεγαλομέτοχος είναι η ίδια η ομοσπονδία. Κι αυτό γιατί δεν γνωρίζουν αν στη θητεία τους είχαν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που αναφέρονται στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο), όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σε περίπτωση που προκύψουν παραβάσεις, μιας κι αυτή τη στιγμή διενεργείται οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΕΠΟ και υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα, τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες επιπτώσεις θα υπάρξουν για όσους ήταν μέλη της διοίκησης στην «Ευ Αγωνίζεσθαι».
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, σκοπός της είναι μεταξύ άλλων η παραγωγή, διαφήμιση και πώληση προϊόντων ποδοσφαίρου και η διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων σχετικών με το ποδόσφαιρο.
Ο τελευταίος πρόεδρός της πάντως ήταν ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Τοπολιάτης, ενώ από τη συγκεκριμένη θέση πέρασε κι ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Είναι αξιοσημείωτο ωστόσο ότι εδώ και τουλάχιστον οχτώ χρόνια δεν είχε ακουστεί κάτι για την εν λόγω εταιρεία, η οποία παραμένει ενεργή. Κι από τον έλεγχο που διενεργείται, θα φανεί αν υπάρχει κάποια παρατυπία.
Σύμφωνα με τον ισολογισμό της εταιρείας το 2012 οι οφειλές προς προμηθευτές ήταν 128.000 ευρώ, ενώ την επόμενη χρονιά έπεσαν στις 104.000 ευρώ. Σύμβουλοι της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ πάντως δήλωσαν άγνοια για την ύπαρξη της «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις