Ανακοίνωσε Παντίδο ο ΟΦΗ – «Να βοηθήσω για την άνοδο»

Και τυπικά παίκτης του ΟΦΗ είναι ο Νίκος Παντίδος ο οποίος δήλωσε την επιθυμία του να βοηθήσει για την άνοδο. Στο ρόστερ του ΟΦΗ ανήκει –και τυπικά- από σήμερα ο Νίκος Παντίδος. Η Κρητική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον 25χρονο άσο.

«Ένα ποδοσφαιριστή με ισχυρές παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκ, που θα δώσει εμπειρία και δύναμη στην άμυνα, απέκτησε ο ΟΦΗ. Ο λόγος για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Παντίδο, γνωστό στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από την πετυχημένη του θητεία στον Πανιώνιο, με τον οποίο κατέγραψε 51 συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκ την διετία (2013-15).

Ο ΟΦΗ αναζητούσε μια «ελληνική λύση» για την άμυνα του και τη βρήκε στο πρόσωπο του 25χρονου ύψους 1μ85 στόπερ. Ο Παντίδος βρέθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΟΦΗ στην Αθήνα και υπέγραψε το συμβόλαιο του, που είναι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 25χρονος αμυντικός από τη Δευτέρα (16/1) θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ και θα συμμετάσχει κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, καθώς ο ΟΦΗ θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι την Πέμπτη (19/), μια και μετά το παιχνίδι με τον Αχαρναϊικό, ακολουθεί και εκείνο με τον Απόλλωνα», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία και να ξαναδούμε τον ΟΦΗ να παίζει στην Α’ Εθνική, όπου ανήκει», ήταν τα πρώτα λόγια του 25χρονου άσου ο οποίος συνεχίζει:

«Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του και λίγο-πολύ γνωρίζω το υλικό που διαθέτει. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και καλό υλικό. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω, ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε στο στόχο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις