Η οικογένεια του Ολυμπιακού Β. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της (90 photos)

Το κλειστό του ΕΑΚ γέμισε σήμερα το μεσημέρι από αθλητές, προπονητές, παράγοντας και γονείς, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» την κοπή πίτας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά, που συμπίπτει με τα 80 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του 2017 θα γίνουν μια σειρά από εκδηλώσεις για να εορταστούν τα 80χρονα του Ολυμπιακού και για γι’ αυτό το λόγο έχει συσταθεί Επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Ιάσονα Χατζή.
Στην όμορφη γιορτή της οικογένειας του Ολυμπιακού το «παρών» έδωσε και αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς πέρα από τον αντιπρόεδρο κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο, τον τεχνικό διευθυντή Ανδρέα Μπονόβα και τον γενικό αρχηγό Τζόναθαν Βαΐτση, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο προπονητής Τίμος Καβακάς, ο άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία Κώστας Μπράτσος, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην Βουλευτής Μαγνησίας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Βασίλης Χατζόπουλος, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχήθηκαν το 2017 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για τα τμήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος.
Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Περικλής Λασκαράκης, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιάννης Τόλιας.
Πριν την κοπή της πίτας από την εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Δημητριάδος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τμήματα του συλλόγου και πολλές επιτυχίες, έγινε επίδειξη από νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ακολούθησε επίδειξη από το τμήμα μπάσκετ Παίδων Β’, αλλά και από αθλητές του τμήματος τζούντο.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας στο χαιρετισμό που απεύθυνε τόνισε πως στις 2 Ιουνίου συμπληρώνονται 80 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού Βόλου, ένας σύλλογος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην πόλη, με μεγάλη προσφορά στη νεολαία και χρονιές γεμάτες αθλητική δράση. Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Ολυμπιακός για να εορταστούν τα 80 χρόνια, ενώ ζήτησε τη συσπείρωση του κόσμου του Ολυμπιακού, καθώς μόνο με ενότητα μπορεί ο σύλλογος να λειτουργήσει σωστά και να εξακολουθεί να έχει επιτυχίες. Ευχήθηκε, δε, φέτος να καταφέρουν να ανέβουν κατηγορία, τόσο το τμήμα του ποδοσφαίρου (από την Γ’ Εθνική στη Football League), όσο και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ (άνοδος στην Α1) και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου (άνοδος στην Γ’ Εθνική).
Στην εκδήλωση μίλησε και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής για τον εορτασμό των 80 χρόνων του συλλόγου, κ. Ιάσων Χατζής, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις.
Ο κ. Χατζής απένειμε μία ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου μέσα σε κάδρο στον γιο του, ιδρυτή του συλλόγου και πρώτου προέδρου. Η δεύτερη βράβευση έγινε στην αθλήτρια του τμήματος μπάσκετ Ελένη Ζήτη για την πολυετή προσφορά της στον Ολυμπιακό από τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσεκούρα. Της απονεμήθηκε αγαλματίδιο με μπασκετική φιγούρα.
Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου, όπου δύο νικητές παρέλαβαν από ένα tablet, ενώ υπήρχε ένα δώρο για το νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της κοπής πίτας του Ολυμπιακού Βόλου


























 


































































Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις