Περίπατο ο Απόλλων Σμύρνης στη Μυτιλήνη

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Απόλλων Σμύρνης στο δημοτικό γήπεδο Μυτιλήνης, διαλύοντας με 4-1 την Καλλονή και δείχνοντας τις προθέσεις του για άνοδο στη Super League. Ο Πετρόπουλος στο 12′ άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα για τέταρτο σερί ματς, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Αλμπάνη (31′, 55′) κι ένα του Σιατραβάνη (52′). Ο Περογαμβράκης είχε δοκάρι στο 62′, ενώ η Καλλονή το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 86′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράγκου.

Μετά από δέκα αγωνιστικές στη Football League, ο Απόλλων παραμένει πρώτος και αήττητος, ενώ η Καλλονή δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη.

Την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα στη Μυτιλήνη ανέλαβε ο Απόλλων Σμύρνης, περιορίζοντας την Καλλονή στα αμυντικά της καθήκοντα. Στην πρώτη καλή ευκαιρία της η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο 12′, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Αντώνη Πετρόπουλο. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στο 31′ ο Αλμπάνης πέτυχε το 0-2. Ο Φράγκος στο 39′ έχασε μια καλή ευκαιρία για την Καλλονή, αλλά ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έριξε ρυθμό και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 52′ ο Σιατραβάνης και στο 55′ ο Αλμπάνης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 62′ ο Περογαμβράκης είχε δοκάρι. Στη συνέχεια ο Απόλλων κατέβασε στροφές, με την Καλλονή να προσπαθεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Στο 86′ ο Φράγκος κέρδισε το πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα, μειώνοντας σε 1-4 για τους γηπεδούχους.

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-4

ΣΚΟΡΕΡ: 86′ πέν. Φράγκος – 12′ Πετρόπουλος, 31′, 55′ Αλμπάνης, 52′ Σιατραβάνης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Καραγεώργης (60′ Λαμπράκης), Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Γιώργου, Γιουκαρής (70′ Παραΐμπα), Λίταινας, Σοφιάνης (60′ Αγριμάκης), Φράγκος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Γεωργακόπουλος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κάσσος (83′ Ρομάνο), Κρητικός, Τζάνης (40′ Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος (57′ Περογαμβράκης)

 

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις