Έχασαν έδαφος τα Τρίκαλα

Στο Αίγινιο, ο Αιγινιακός αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τα γκολ των Ζγκούρη στο 14′ και Γκατσολάρι στο 32′, δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, καθώς τα Τρίκαλα πήραν τελικά τον πόντο (2-2). Η ισοπαλία, πάντως, αυτή δεν βοηθά τους Θεσσαλούς να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο και περισσότερο προβληματισμό προκαλεί, αφού τα δύο γκολ ήρθαν, έχοντας ο ΑΟΤ αριθμητικό πλεονέκτημα…

Αρχικά, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δέχθηκε το τέρμα της μείωσης από τον Κουσκουνά στο 43′ και παρότι έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φασίδη στο 45+1′, στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 79′ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιτσάνη και είχαν δοκάρι με τον Γκόλια στο 76′. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι με τον Ζγκούρη στο 84′.

Το πρώτο ημίχρονο αποζημίωσε όσους θεατές βρέθηκαν στο στάδιο του Αιγινίου. Είχε τρία γκολ και μία κόκκινη κάρτα. Ο Αιγινιακός προηγήθηκε με τους Ζγκούρη (14′) και Γκατσολάρι (32′), όμως τα Τρίκαλα μείωσαν με γκολ του Κουσκουνά (43′). Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, μετά από την αποβολή του Φασίδη για αγκωνιά εκτός φάσης στον Καρρίκι στο 45+1′.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αιγινιακός στάθηκε καλά, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, και το κατάφεραν από τα 11 βήματα με εκτέλεση του Γιαννιτσάνη στο 79′. Νωρίτερα, στο 76′, είχαν δοκάρι με τον Γκόλια, ενώ στο 84′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Ζγκούρη.

Ο Αιγινιακός απέσπασε τη δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία, ενώ και τα Τρίκαλα έχουν συγκομιδή δύο πόντων στις τέσσερις τελευταίες εξόδους. Συγκομιδή που, σίγουρα δεν βοηθά για να κερδίσουν θέσεις στη βαθμολογία.

Αιγινιακός – Τρίκαλα 2-2

Σκόρερ: Ζγκούρη (14′) , Γκατσολάρι (32′) – Κουσκουνάς (43′), Γιαννιτσάνης (79′ πέν.)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (84′ Μουκίδης), Ζγκούρη, Φασίδης, Γκατσολάρι (90′ Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ (73′ Τοπαλίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης (46′ Καμπλιώνης), Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάντρο (58′ Στεφάνοβιτς), Μουμίν, Καρρίκι, Γιαννιτσάνης, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς, Μαρουκάκης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Γρεβενών)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις