ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2017: Δηλώσεις διοργανωτών κι αθλητών (Video)

Με συμμετοχή 28 σωματείων από όλη την Ελλάδα και περισσότερων από 1000 αθλητών, ολοκληρώθηκαν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2017», μια κολυμβητική γιορτή πανελλήνιας εμβέλειας που προβάλει την πόλη μας, αλλά και το Σύλλογο της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ Βόλου. Γι’ ακόμη μια χρονιά, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησαν οι καιρικές συνθήκες, η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρις στην εμπειρία και την οργανωτική δεινότητα των διοργανωτών…

Σχετικά με τα «ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2017» μίλησαν στην κάμερα του «goalpost.gr» ο k. Πέτρος Παρασκευόπουλος (Έφορος του κολυμβητικού τμήματος και Γ.Γ. της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ Β.) η κα Κωνσταντίνα Λεβέντη (Υπεύθυνη γραμματειακή υποστήριξης Κολυμβητικού Τμήματος Νίκης Β.) και οι αθλητές του Σωματείου Θωμάς Λουκάκης, Γιάννης Λιάκος και Βασιλική Μάτζιαρη.
Από τους ομιλητές για το επίπεδο και τις συνθήκες της διοργάνωσης, για τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεραστούν, για τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν στο Σύλλογο, αλλά και στην πόλη του Βόλου.
Επίσης για τη διοργάνωση τα συναισθήματα τους, αλλά και για το πως ένιωσαν αγωνιζόμενοι μπροστά σε τόσο κόσμο, μίλησαν οι αθλητές της Νίκης Β., μετά το τέλος των αγώνων για τα προαγωνιστικά τμήματα.
Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις